Bent u afhankelijk van uw internetverbinding?

Nog niet zo heel lang geleden was het normaal om documenten gewoon lokaal op uw computer of server op te slaan. Ook programma’s werden lokaal op uw pc of laptop geïnstalleerd. Jarenlang was dit de manier. U hoopte dat uw pc niet defect raakte. Met de komst van clouddiensten is dit een probleem van vroeger. U kunt nu overal en altijd bij uw programma’s en belangrijke documenten. Omdat de documenten niet meer lokaal op uw pc opgeslagen worden, is het des te meer van belang dat de internetverbinding goed werkt en veilig is. En dat u altijd bij al uw bestanden kunt, ook wanneer er tijdelijk een internetstoring is. Hoe betrouwbaar is uw internetverbinding?

Vrijblijvend advies aanvragen

Uw voordelen van Amnez Company Connect

 
Company Connect

24/7 support mogelijk

Company Connect

Altijd Online

Company Connect

Uitstekende service

 

Weet u nog niet zeker welk Company Connect-pakket het beste bij u past? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Een van onze accountmanagers neemt contact met u op om de mogelijkheden persoonlijk met u door te spreken.

Bestel Company Connect
 
 

Adviesgesprek aanvragen voor Company Connect

Bent u ook benieuwd wat Company Connect voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij werken met trots voor onze klanten